Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK ISO 1952:2010

Shtëpi » Standardizim » SK ISO 1952:2010
SK ISO 1952:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 8
Publikuar: 2010-02-11
I tërhequr: 2023-03-07
Regjistri Kombëtar: 52/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO 1952:1976
ISO/TC 27
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Lëndët djegëse minerale të ngurta -Përcaktimi i metaleve të ekstraktueshëm në acidin hidroklorik të zbutur

Titulli Anglisht

Brown coals and lignites -- Method of extraction for the determination of sodium and potassium soluble in dilute hydrochloric acid

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.