Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK ISO 1213-1:2010

Shtëpi » Standardizim » SK ISO 1213-1:2010
SK ISO 1213-1:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 22
Publikuar: 2010-02-11
I tërhequr: 2023-03-07
Regjistri Kombëtar: 52/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO 1213-1:1982
ISO/TC 27/SC 1
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Lëndët djegëse minerale të ngurta -Fjalori Pjesa 1 : Termat për përgatitjen e qymyrgurit

Titulli Anglisht

Solid mineral fuels -- Vocabulary Terms relating to coal preparation

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2010-02-11 
15 
20 € 
PDF
Blej
Lëndët djegëse minerale të ngurta -Pjesa 2 : Termat në lidhje me marjen e mostrës, provat dhe analizat