Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK ISO 334:2010

Shtëpi » Standardizim » SK ISO 334:2010
SK ISO 334:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 7
Publikuar: 2010-02-11
I tërhequr: 2023-03-07
Regjistri Kombëtar: 52/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO 334:1975
ISO/TC 27/SC 5
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Lëndët djegëse minerale të ngurta -Përcaktimi i squfurit të përgjithshëm Metoda Eschka

Titulli Anglisht

Coal and coke -- Determination of total sulphur -- Eschka method

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.