Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK ISO 333:2010

Shtëpi » Standardizim » SK ISO 333:2010
SK ISO 333:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 10
Publikuar: 2010-02-11
I tërhequr: 2023-03-07
Regjistri Kombëtar: 52/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO 333:1983
ISO/TC 27/SC 5
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Qymyr -Përcaktimi i azotit Metoda Kjeldahl gjysëm mikrometrike

Titulli Anglisht

Coal -- Determination of nitrogen -- Semi-micro Kjeldahl method

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.