Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 283:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 283:2010
SK EN ISO 283:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 12
Publikuar: 2010-02-11
I tërhequr: 2023-03-07
Regjistri Kombëtar: 52/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 283:2007
CEN/TC 188
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Shiritat prej tekstili të konvejerëve Testimi në tërheqje për të gjithë trashësinë Pjesa 1 : Përcaktimi i qëndrueshmërisë në tërheqje, i zgjatimit në këputje dhe i zgjatimit në një ngarkesë referimi (ISO 283 -1 : 1999)

Titulli Anglisht

Textile conveyor belts - Full thickness tensile strength, elongation at break and elongation at the reference load - Test method (ISO 283:2007)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 283:2007 specifies a test method for the determination of the full thickness tensile strength in the longitudinal direction and the elongation at the reference force and breaking point of conveyor belts having a textile carcass. The method can also be used for the determination of full thickness tensile strength in the transverse direction and the elongation at the breaking point, for use when the manufacturer is requested by the purchaser to state values for these properties. It is not suitable or valid for light conveyor belts as described in ISO 21183-1.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.