Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 252:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 252:2010
SK EN ISO 252:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 9
Publikuar: 2010-02-11
I tërhequr: 2024-01-25
Regjistri Kombëtar: 52/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 252:2007
CEN/TC 188
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Shiritat prej tekstili të konvejerëve -Shiritat prej tekstili të konvejerëve - Qëndrueshmëria në ngjitje e elementëve përbërës - Metodat e provës

Titulli Anglisht

Conveyor belts - Adhesion between constitutive elements - Test methods (ISO 252:2007)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 252:2007 specifies two test methods, A and B, for determining the adhesion strength between constitutive elements of a conveyor belt, i.e. between plies and between covers and carcass. Basic test conditions are in conformity with ISO 36. It is applicable to all types of construction of conveyor belting with the exception of belts containing steel cord reinforcement, and textile-reinforced belts with a full-thickness tensile strength of less than 160 N/mm. It is not suitable or valid for light conveyor belts as described in ISO 21183-1.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.