Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK ISO 22721:2010

Shtëpi » Standardizim » SK ISO 22721:2010
SK ISO 22721:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 17
Publikuar: 2010-02-11
I tërhequr: 2024-01-25
Regjistri Kombëtar: 52/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO 22721:2007
ISO/TC 41/SC 3
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Rripa transportues Specifikime për rripa transportues me konstruksion tekstil të mbuluara me gomë ose plastikë për minierat e nëndheshme

Titulli Anglisht

Conveyor belts -- Specification for rubber- or plastics-covered conveyor belts of textile construction for underground mining

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.