Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK ISO 9975:2010

Shtëpi » Standardizim » SK ISO 9975:2010
SK ISO 9975:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 11
Publikuar: 2010-02-11
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO 9975:1990
ISO/TC 105
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Tela çeliku të pa lidhur rrethor për kabllot mbështjellëse në minierë me spirale të mbyllur Specifikime

Titulli Anglisht

Round non-alloy steel wires for locked coil mine winding ropes -- Specifications

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.