Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK ISO 5613:2010

Shtëpi » Standardizim » SK ISO 5613:2010
SK ISO 5613:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 9
Publikuar: 2010-02-11
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO 5613:1984
ISO/TC 82
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Për minierat Transmesione me dhëmbë për konvejerët me zinxhirë

Titulli Anglisht

Mining -- Drive sprocket assemblies for chain conveyors

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.