Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK ISO 3156:2010

Shtëpi » Standardizim » SK ISO 3156:2010
SK ISO 3156:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 6
Publikuar: 2010-02-11
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO 3156:1976
ISO/TC 82
Çmim: 12 €Titulli Shqip

Tel me damarë në formë litari për ngritje në minierë -Përbërjet izoluese, lubrifikuesit dhe veshjet e shërbimit -Karakteristikat dhe provat

Titulli Anglisht

Stranded wire ropes for mine hoisting -- Impregnating compounds, lubricants and service dressings -- Characteristics and tests

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.