Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK ISO 3154:2010

Shtëpi » Standardizim » SK ISO 3154:2010
SK ISO 3154:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 13
Publikuar: 2010-02-11
I tërhequr: 2023-03-07
Regjistri Kombëtar: 52/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO 3154:1976
ISO/TC 82
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Tel me damarë në formë litari për ngritje në minierë -Kërkesat teknike për livrim

Titulli Anglisht

Stranded wire ropes for mine hoisting -- Technical delivery requirements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.