Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK ISO 1082:2010

Shtëpi » Standardizim » SK ISO 1082:2010
SK ISO 1082:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 8
Publikuar: 2010-02-11
I tërhequr: 2023-03-07
Regjistri Kombëtar: 52/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO 1082:1984
ISO/TC 82
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Për minierat -Njësitë bashkuese në formë unaze për transportierët me zinxhir

Titulli Anglisht

Mining -- Shackle type connector units for chain conveyors

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.