Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13463-2:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13463-2:2010
SK EN 13463-2:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 15
Publikuar: 2010-02-11
I tërhequr: 2022-03-08
Regjistri Kombëtar: 382/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13463-2:2004
CEN/TC 305
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Pajisje jo -elektrike për atmosferat potencialisht shpërthyese -Pjesa 2 : Mbrojtja prej mbylljes me qarkullim të kufizuar "fr"

Titulli Anglisht

Non-electrical equipment for use in potentially explosive atmospheres - Part 2: Protection by flow restricting enclosure ''fr''

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the requirements for the construction and testing of flow restricting enclosures for non-electrical equipment intended for use in potentially explosive atmospheres if the atmosphere outside the enclosure becomes explosive rarely and for short durations only. This standard supplements the requirements in EN 13463-1 the contents of which apply in full to equipment constructed in accordance with this standard. Equipment complying with this standard meets the requirements of Group II - Category 3 equipment. The type of ignition protection described in this standard is unsuitable for use in combination with another type of protection to produce equipment of any other category than category 3.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2010-02-11 
75 
45 € 
PDF
Blej
Pajisje jo -elektrike për përdorim në atmosferat potencialisht shpërthyese Pjesa 1 : Metoda bazë dhe kërkesat
English
Withdrawn 
2017-08-01 
75 
45 € 
PDF
Blej
Pajisje jo -elektrike për përdorim në atmosferat potencialisht shpërthyese Pjesa 1 : Metoda bazë dhe kërkesat
English
Withdrawn 
2010-02-11 
20 
23 € 
PDF
Blej
Pajisje jo -elektrike për atmosferat potencialisht shpërthyese -Pjesa 3 : Mbrojtja prej mbylljes kundrazjarrit "d"
English
Withdrawn 
2010-02-11 
31 
29 € 
PDF
Blej
Pajisje jo -elektrike për atmosferat potencialisht shperthyese -Pjesa 5 : Mbrojtja me anë te sigurisë konstruktive ''C''
English
Withdrawn 
2010-02-11 
23 
25 € 
PDF
Blej
Pajisje jo -elektrike për atmosferat potencialisht shpërthyese -Pjesa 6 : Mbrojtja prej kontrollit të burimit të ndezjes "b"
English
Withdrawn 
2010-02-11 
17 
22 € 
PDF
Blej
Pajisje jo -elektrike për atmosferat potencialisht shperthyese -Pjesa 8 : Mbrojtja me anë të zhytjes në leng ''K''