Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13463-1:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13463-1:2010
SK EN 13463-1:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 75
Publikuar: 2010-02-11
I tërhequr: 2017-04-20
Regjistri Kombëtar: 179/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13463-1:2001
CEN/TC 305
Çmim: 45 €Titulli Shqip

Pajisje jo -elektrike për përdorim në atmosferat potencialisht shpërthyese Pjesa 1 : Metoda bazë dhe kërkesat

Titulli Anglisht

Non-electrical equipment for potentially explosive atmospheres - Part 1: Basic method and requirements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the basic method and requirements for design, construction, testing and marking of non-electrical equipment intended for use in potentially explosive atmospheres in air of gas, vapour, mist and dusts. This standard is valid for atmospheres having pressures ranging from 0,8 bar to 1,1 bar and temperatures ranging from -20 °C to + 60 °C. Such atmospheres can also exist inside the equipment. The external atmosphere can be drawn inside the equipment by natural breathing produced as a result of fluctuations in the equipment''s internal operating pressure, and/or temperature. This standard can also be helpful for the design, construction, testing and marking of equipment intended for use in atmospheres outside the validity range stated above, but in this case, the ignition risk assessment, ignition protection provided, additional testing (if necessary), manufacturer''s technical documentation and instructions to the user, should clearly demonstrate and indicate the equipment''s suitability for the conditions it may encounter. NOTE 1 This standard does not cover additional marking for equipment intended for use outside the scope of its validity such as an oxygen enriched atmosphere.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 13463-1:2017 replaces SK EN 13463-1:2010 - 2016-07-22
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2017-08-01 
75 
45 € 
PDF
Blej
Pajisje jo -elektrike për përdorim në atmosferat potencialisht shpërthyese Pjesa 1 : Metoda bazë dhe kërkesat
English
Withdrawn 
2010-02-11 
15 
20 € 
PDF
Blej
Pajisje jo -elektrike për atmosferat potencialisht shpërthyese -Pjesa 2 : Mbrojtja prej mbylljes me qarkullim të kufizuar "fr"
English
Withdrawn 
2010-02-11 
20 
23 € 
PDF
Blej
Pajisje jo -elektrike për atmosferat potencialisht shpërthyese -Pjesa 3 : Mbrojtja prej mbylljes kundrazjarrit "d"
English
Withdrawn 
2010-02-11 
31 
29 € 
PDF
Blej
Pajisje jo -elektrike për atmosferat potencialisht shperthyese -Pjesa 5 : Mbrojtja me anë te sigurisë konstruktive ''C''
English
Withdrawn 
2010-02-11 
23 
25 € 
PDF
Blej
Pajisje jo -elektrike për atmosferat potencialisht shpërthyese -Pjesa 6 : Mbrojtja prej kontrollit të burimit të ndezjes "b"
English
Withdrawn 
2010-02-11 
17 
22 € 
PDF
Blej
Pajisje jo -elektrike për atmosferat potencialisht shperthyese -Pjesa 8 : Mbrojtja me anë të zhytjes në leng ''K''