Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12407:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12407:2010
SK EN 12407:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 20
Publikuar: 2010-02-11
I tërhequr: 2023-03-07
Regjistri Kombëtar: 52/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12407:2000
CEN/TC 246
Çmim: 23 €Titulli Shqip

Gurë natyralë -Kriteret e emërtimit

Titulli Anglisht

Natural stone test methods - Petrographic examination

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European standard specifies methods for making technical petrographic descriptions of natural stone.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.