Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12370:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12370:2010
SK EN 12370:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 6
Publikuar: 2010-02-11
I tërhequr: 2023-03-07
Regjistri Kombëtar: 52/2010
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12370:1999
CEN/TC 246
Çmim: 12 €Titulli Shqip

Metodat e testimit të gurëve natyral -Përcaktimi I rezistënces ndaj kristalizimit të kryprave

Titulli Anglisht

Natural stone test methods - Determination of resistance to salt crystallisation

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies a test method to assess the relative resistance of natural stones with an open porosity of greater than 5%, measured in accordance with prEN 1936, to damage caused by the crystallisation of salts. The test is not necessary for low porosity stones.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.