Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 14177:2010

Shtëpi » Standardizim » SK EN 14177:2010
SK EN 14177:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 17
Publikuar: 2010-01-11
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 14177:2003
CEN/TC 275
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Produkte ushqimore -Percaktimi i patulines ne lengun e mollles se kthjellet dhe te turbullt si dhe ne purene e molles -Metoda kromatografike ne faze te lenget dhe presion te larte me pastrim bazuar ne ndarjen leng/leng

Titulli Anglisht

Foodstuffs - Determination of patulin in clear and cloudy apple juice and puree - HPLC method with liquid/liquid partition clean-up

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies a method for the determination of patulin in apple juices and apple puree up to 128 ug/kg using high performance liquid chromatography (HPLC).

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.