Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12491:2009

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12491:2009
SK EN 12491:2009
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 17
Publikuar: 2009-12-14
I tërhequr: 2019-01-22
Regjistri Kombëtar: 255/2019
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12491:2001
CEN/TC 136
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Pajisjet fluturimi me rrëshqitje -Parashutat e ndihmës kritike -Kërkesa t e sigurisë dhe metodat e provës

Titulli Anglisht

Paragliding equipment - Emergency parachutes - Safety requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard is applicable to emergency parachutes intended for use in single-seater or two-seater paragliders. The aim of this standard is to define a method of testing the resistance to dynamic stresses of an emergency parachute and to fix from that a minimum strength level and acceptable rate of descent.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 12491:2018 replaces SK EN 12491:2009 - 2016-07-22
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2018-12-31 
19 
23 € 
PDF
Blej
Pajisjet fluturimi me rrëshqitje -Parashutat e ndihmës kritike -Kërkesa t e sigurisë dhe metodat e provës