Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12278:2009

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12278:2009
SK EN 12278:2009
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 8
Publikuar: 2009-12-14
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12278:2007
CEN/TC 136
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Pajisjet për ngjitje në mal -Makaratë -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës

Titulli Anglisht

Montaineering equipment - Pulleys - Safety requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies safety requirements and test methods for pulleys for use in mountaineering including climbing.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.