Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12275:2009

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12275:2009
SK EN 12275:2009
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 14
Publikuar: 2009-12-14
I tërhequr: 2019-01-22
Regjistri Kombëtar: 255/2019
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12275:1998
CEN/TC 136
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Pajisjet për ngjitje në mal -Bashkuesit -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës

Titulli Anglisht

Mountaineering equipment - Connectors - Safety requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard specifies safety requirements and test methods for connectors for use in mountaineering including climbing.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 12275:2018 replaces SK EN 12275:2009 - 2016-07-22
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2018-12-31 
28 
28 € 
PDF
Blej
Pajisjet për ngjitje në mal -Bashkuesit -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës