Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12270:2009

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12270:2009
SK EN 12270:2009
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 9
Publikuar: 2009-12-14
I tërhequr: 2018-01-26
Regjistri Kombëtar: 216/2018
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12270:1998
CEN/TC 136
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Pajisjet për ngjitje në mal -Pykat -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës

Titulli Anglisht

Mountaineering equipment - Chocks - Safety requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard specifies safety requirements and test methods for chocks for use in mountaineering including climbing.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Shënimet

SK EN 12270 : 2009 i adaptuar në KT. LPSR, shfuqizohet dhe i njëjti kalon me "mirror" në KT. SMC.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2016-06-16 
20 
23 € 
PDF
Blej
Pajisjet për ngjitje në mal - Pykat - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës