Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12234:2009

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12234:2009
SK EN 12234:2009
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 11
Publikuar: 2009-12-14
I tërhequr: 2019-01-22
Regjistri Kombëtar: 255/2019
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12234:2002
CEN/TC 217
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Siparfaqet për zonat sportive -Përcaktimi i mënyrës rrokullisëse të topit

Titulli Anglisht

Surfaces for sports areas - Determination of ball roll behaviour

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies a method for determination of the rolling behaviour of a ball on a sports surface.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 12234:2018 replaces SK EN 12234:2009 - 2016-07-22
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2018-12-31 
15 € 
PDF
Blej
Siparfaqet për zonat sportive -Përcaktimi i mënyrës rrokullisëse të topit