Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12232:2009

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12232:2009
SK EN 12232:2009
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 7
Publikuar: 2009-12-14
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12232:2003
CEN/TC 217
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Siparfaqet për zonat sportive -Përcaktimi i thellësisë së drizës së livadhit natyral

Titulli Anglisht

Surfaces for sports areas - Determination of thatch depth of natural turf

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies a method for determination of thatch depth of natural turf sports surfaces.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.