Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1088:2009

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1088:2009
SK EN 1088:2009
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 48
Publikuar: 2009-10-28
I tërhequr: 2021-08-06
Regjistri Kombëtar: 44/2009
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1088:1995
CEN/TC 114
Çmim: 36 €Titulli Shqip

Siguria e makinerisë -Pajisjet mbyllëese të pajisura me mbrojtëse -Parimet për projektimin dhe zgjedhjen

Titulli Anglisht

Safety of machinery - Interlocking devices associated with guards - Principles for design and selection

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This standard specifies principles for the design and selection - independent of the nature of the energy source - of interlocking devices associated with guards (as defined in 3.23.1 ''interlocking device [interlock]'', 3.22.4 ''interlocking guard'' and 3.22.5 ''interlocking guard with guard locking'' of EN 292-1). It also provides requirements specifically intended for electrical interlocking devices (see clause 6). This standard covers the parts of guards which actuate interlocking devices. Requirements for guards are given in prEN 953. The processing of the signal from the interlocking device to stop and immobilize the machine is dealt with in prEN 954-1.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.