Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13488:2009

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13488:2009
SK EN 13488:2009
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 25
Publikuar: 2009-06-02
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13488:2002
CEN/TC 175
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Shtrimi i dyshemeve me dru -Elementë të parketit mozaik

Titulli Anglisht

Wood flooring - Mosaic parquet elements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the appearance classes, dimensions and other characteristics of solid wood mosaic parquet fingers, component squares, mosaic parquet laying units and mosaic parquet panels, finished or unfinished, for internal use as flooring.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.