Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK ISO 5256:2009

Shtëpi » Standardizim » SK ISO 5256:2009
SK ISO 5256:2009
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 56
Publikuar: 2009-02-16
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO 5256:1985
ISO/TC 5/SC 1
Çmim: 38 €Titulli Shqip

Tubat dhe pajisjet ndihmëse prej çeliku që përdoren për tubacionet nëntokësore ose të zhytura Veshja e jashtme dhe e brendshme me bazë bitumi dhe katrani

Titulli Anglisht

Steel pipes and fittings for buried or submerged pipe lines -- External and internal coating by bitumen or coal tar derived materials

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.