Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 10217-3:2008

Shtëpi » Standardizim » SK EN 10217-3:2008
SK EN 10217-3:2008
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 51
Publikuar: 2008-05-14
I tërhequr: 2022-03-07
Regjistri Kombëtar: 22/2008
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 10217-3:2002
CEN/TC 459/SC 10
Çmim: 38 €Titulli Shqip

Tuba prej çeliku të salduar për përdorime në presion -Kushtet e lëvrimit -Pjesa 3 : Tubat çeliku të lidhur me strukturë shumë të imët

Titulli Anglisht

Welded steel tubes for pressure purposes - Technical delivery conditions - Part 3: Alloy fine grain steel tubes

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Part of EN 10217 specifies the technical delivery condition in two test categories for welded tubes of circular cross section, made of weldable alloy fine grain steel.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2008-05-14 
48 
36 € 
PDF
Blej
Tubat prej çeliku të salduara për përdorime në presion -Kushtet e lëvrimit -Pjesa 1 : Tubat prej çeliku te pa lidhur me karakteristika specifike në temperaturën e ambientit
English
Withdrawn 
2008-05-14 
34 
31 € 
PDF
Blej
Tuba prej çeliku të salduara për përdorime në presion -Kushtet e lëvrimit -Pjesa 2 : Tubat prej çeliku të pa lidhur dhe të lidhur të salduar me rrymë elektrike me karakteristika specifike në temperaturë të lartë
English
Withdrawn 
2008-05-14 
35 
31 € 
PDF
Blej
Tuba prej çeliku të salduara për përdorime në presion -Kushtet e lëvrimit -Pjesa 4 : Tuba prej çeliku të pa lidhur dhe të lidhur të salduar me rrymë elektrike me karakteristika të specifikuara në temperaturë të ultë
English
Withdrawn 
2008-05-14 
42 
34 € 
PDF
Blej
Tuba prej çeliku të salduara për përdorime në presion -Kushtet e lëvrimit -Pjesa 5 : Tubat prej çeliku të pa lidhur dhe të lidhur të salduar me hark të zhytur, pa fluks, me karakteristika të specifikuara në temperaturë të lartë
English
Withdrawn 
2008-05-14 
39 
32 € 
PDF
Blej
Tuba prej çeliku të salduar për përdorime në presion -Kushtet e lëvrimit -Pjesa 6 : Tubat prej çeliku të pa lidhur dhe të lidhur të salduar me hark të zhytur, pa fluks, me karakteristika të specifikuara në temperaturë të ultë
English
Withdrawn 
2008-05-14 
39 
32 € 
PDF
Blej
Tuba prej çeliku të salduar për përdorime në presion -Kushtet teknike të lëvrimit -Pjesa 7 : Tubat prej çeliku inoksitabël