Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1092-1:2008

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1092-1:2008
SK EN 1092-1:2008
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 123
Publikuar: 2008-05-14
I tërhequr: 2017-04-13
Regjistri Kombëtar: 22/2008
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1092-1:2001
CEN/TC 74
Çmim: 55 €Titulli Shqip

Flanxhat dhe pjesët që bashkohen me to -Flanxhat rrethore për tubat rubineteritë Rakordet dhe aksesorët me presion nominal, PN të përcaktuar -Pjesa 1 : Flanxhat prej çeliku

Titulli Anglisht

Flanges and their joints - Circular flanges for pipes, valves, fittings and accessories, PN designated - Part 1: Steel flanges

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard for a single series of flanges specifies requirements for circular steel flanges in PN designations PN 2,5 to PN 100 and nominal sizes from DN 10 to DN 4000. This standard specifies the flange types and their facings, dimensions, tolerances, threading, bolt sizes, flange jointing face surface finish, marking, materials, pressure/ temperature ratings and approximate flange masses. This standard does not apply to flanges made from bar stock by turning, or to flanges of types 11, 12 and 13 made from plate material.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Shënimet

SK EN 1092-1:2008 i adoptuar në KT.Derivate të Naftës dhe Gazit, shfuqizohet dhe i njëjti kalon me "mirror" në KT.Makineri.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2017-10-06 
130 
55 € 
PDF
Blej
Flanxhat dhe bashkueset e tyre - Flanxhat rrethore për tubat, valvolat, rakorderitë, dhe elementët ndihmës, emërtuar PN - Pjesa 1: Flanxha çeliku