Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13012:2008

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13012:2008
SK EN 13012:2008
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 21
Publikuar: 2008-02-14
I tërhequr: 2018-02-13
Regjistri Kombëtar: 222/2018
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13012:2001
CEN/TC 393
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Stacione mbushëse të naftës -Ndërtimi dhe cilësitë e injektorëve automatikë që përdoren në distributorëte karburantit

Titulli Anglisht

Petrol filling stations - Construction and performance of automatic nozzles for use on fuel dispensers

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies safety and environmental requirements for the construction and performance of nozzles to be fitted to metering pumps and dispensers installed at filling stations and which are used to dispense liquid fuels into the tanks of motor vehicles, boats and light aircraft and into portable containers, at flow rates up to 200 l.min-1. The requirements apply to automatic nozzles dispensing flammable liquid fuels at ambient temperatures from -20 °C to +40 °C with the possibility for an extended temperature range. This European Standard does not apply to equipment dispensing liquefied petroleum gas nor compressed natural gas. This European Standard does not include any requirements for metering performance such as may be specified under the Measuring Instruments Directive nor those specified under the Electromagnetic Compatibility Directive. Vapour recovery efficiency rates are not considered within this standard.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 13012:2018 replaces SK EN 13012:2008 - 2016-07-22

Shënimet

SK EN 13012:2008 i adoptuar në KT.E, shfuqizohet dhe i njëjti kalon me "mirror" në KT.DNG.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2018-05-08 
22 
25 € 
PDF
Blej
Stacione mbushëse të naftës -Ndërtimi dhe cilësitë e injektorëve automatikë që përdoren në distributorëte karburantit
English
Published 
2023-07-27 
28 
28 € 
PDF
Blej
Stacionet e shpërndarjes së karburanteve - Ndërtimi dhe cilësitë e undëzave automatikë që përdoren në distributorët e karburantit