Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 60335-2-11:2008

Shtëpi » Standardizim » SK EN 60335-2-11:2008
SK EN 60335-2-11:2008
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 21
Publikuar: 2008-02-14
I tërhequr: 2017-09-26
Regjistri Kombëtar: 202/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 60335-2-11:2001
CLC/TC 61
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Specifikimet për pajisjet elektrike shtëpiake dhe te ngjashme -Pjesa 2 -11 : Kërkesat e veçanta për tharësit rrotullues

Titulli Anglisht

Safety of household and similar electrical appliances - Part 2-11: Particular requirements for tumble dryers

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Deals with the safety of electric tumble dryers intended for household and similar use. It also covers appliances for communal use in blocks of flats and laundrettes. The rated voltage is not more than 250 V for single-phase appliances and 480 V for other appliances.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Shënimet

SK EN 60335-2-11:2008 i adaptuar në KT.Elektroteknikë, shfuqizohet dhe i njëjti kalon me "mirror" në KT.Mjedis
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2008-02-14 
139 
55 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to -Pjesa 1 : Kërkesat e përgjithëshme
English
Published 
2008-02-14 
15 
20 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -10 : Këkesat e veçanta për makinat trajtuese të dyshemesë dhe makinave pastruese me lagështirë
English
Published 
2010-10-06 
17 
22 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to -Siguria -Pjesa 2 -101 : Kërkesat e veçanta per avulluesit
English
Published 
2011-04-25 
21 
25 € 
PDF
Blej
Pajisje të ekonomisë shtëpiake dhe pajisje të njëjta elektrike Siguria Pjesa 2 -102 : Kërkesa të veçanta për pajisjet e djegjes së gazit, vajit dhe lëndë djegëse të ngurta me lidhje elektrike
English
Withdrawn 
2010-10-06 
29 
28 € 
PDF
Blej
Specifikim për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe të pajisjeve të tjera të ngjashme me to -Pjesa 2 -103 : Kërkesa të veçanta për transmisionet e portave, dyerve dhe dritareve
English
Published 
2011-04-25 
25 
26 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to Siguria -Pjesa 2 -105 : Kërkesat e veçanta për kabinat e dushit multifunksionale
English
Published 
2011-04-25 
43 
34 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to Siguria Pjesa 2 -106 : Kërkesa të veçanta për tapetet dhe për njesitë ngrohëse të instaluara nën mbulesat e lëvizshme të dyshemesë, për ngrohjen e dhomave
English
Published 
2011-04-25 
21 
25 € 
PDF
Blej
Pajisjeve elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to Siguria Pjesa 2 -108 : Kërkesa të veçanta për elektrolizatorët
English
Published 
2013-05-07 
23 
25 € 
PDF
Blej
Pajisje elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to -Siguria -Pjesa 2 -109 : Kërkesa të veçanta për pajisjet e trajtimit të ujit nëpërmjet rrezeve ultraviolet
English
Published 
2018-02-15 
56 
38 € 
PDF
Blej
Specifikimet për pajisjet elektrike shtëpiake dhe te ngjashme -Pjesa 2 -11 : Kërkesat e veçanta për tharësit rrotullues
English
Published 
2008-02-14 
15 
20 € 
PDF
Blej
Specifikimet për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe paisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -12 : Kërkesat e veçanta për pjatat ngrohëse dhe pajisje të ngjashme me to
English
Published 
2011-04-25 
21 
25 € 
PDF
Blej
Pajisje elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to -Siguria Pjesa 2 -13 : Kërkesa të veçanta për skuqësit e thellë me yndyrë, për tiganët e skuqjes dhe për pajisjet e ngjashme me to
English
Withdrawn 
2011-04-25 
42 
34 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to Siguria Pjesa 2 -14 : Kërkesat e veçanta për makinat elektrike të gatimit
English
Withdrawn 
2010-10-06 
27 
28 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -15 : Kërkesat e veçanta për pajisjet e lëngjeve të nxehta
English
Published 
2018-02-14 
76 
45 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -15 : Kërkesat e veçanta për pajisjet e lëngjeve të nxehta
English
Withdrawn 
2010-10-06 
16 
20 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -16 : Kërkesat e veçanta për mbajtjen e ushqimeve jo të gatëshme
English
Published 
2018-02-14 
27 
28 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -16 : Kërkesat e veçanta për mbajtjen e ushqimeve jo të gatëshme
English
Published 
2010-10-06 
61 
42 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to -Siguria -Pjesa 2 -17 : Kërkesat e veçanta për batanijet, jastikët dhe pajisjet e tjera ngrohëse të ngjashme me to
English
Withdrawn 
2011-04-25 
33 
31 € 
PDF
Blej
Pajisjet elektrike shtëpiake dhe pajisje të ngjashme me to Siguria -Pjesa 2 -2 : Kërkesa të veçanta për pastruesit me vakum dhe aspiratorët pastrues me ujë
English
Published 
2010-10-06 
27 
28 € 
PDF
Blej
Specifikimi për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve të njejta elektrike -Pjesa 2 -21 : Kërkesat e veçanta të ngrohësve të ujit në ruajtje
English
Published 
2010-10-06 
26 
26 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2-23 : Kërkesa të veçanta për pajisjet e lëkurës ose të flokëve
English
Published 
2011-04-25 
63 
42 € 
PDF
Blej
Pajisje elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to -Siguria Pjesa 2 -24 : Kërkesa të veçanta për pajisjet frigoriferike, pajisjet e përgatitjes së akullores dhe akullit
English
Published 
2010-10-06 
33 
31 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -25 : Kërkesa të veçanta për furrat me mikrovalë, perfshirë dhe kombinimin e furrave me mikrovalë
English
Withdrawn 
2010-10-06 
15 
20 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve elektroshtëpiake dhe të pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -26 : Kërkesa të veçanta për orët
English
Published 
2018-02-14 
21 
25 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve elektroshtëpiake dhe të pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -26 : Kërkesa të veçanta për orët
English
Withdrawn 
2011-04-25 
64 
42 € 
PDF
Blej
Pajisje elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to -Siguria Pjesa 2 -27 : Kërkesa të veçanta për pajisjet e lëkurës së ekspozuar ndaj rrezeve ultraviolet dhe rrezatimit me infra të kuqe
English
Published 
2018-02-16 
44 
34 € 
PDF
Blej
Pajisje elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to -Siguria Pjesa 2 -27 : Kërkesa të veçanta për pajisjet e lëkurës së ekspozuar ndaj rrezeve ultraviolet dhe rrezatimit me infra të kuqe
English
Withdrawn 
2010-10-06 
16 
20 € 
PDF
Blej
Pajisje të ekonomisë shtëpiake dhe të pajisjeve të ngjashme elektrike -Siguria -Pjesa 2 -28 : Kërkesat e veçanta për makineritë e qepjes
English
Published 
2018-02-14 
22 
25 € 
PDF
Blej
Pajisje të ekonomisë shtëpiake dhe të pajisjeve të ngjashme elektrike -Siguria -Pjesa 2 -28 : Kërkesat e veçanta për makineritë e qepjes
English
Published 
2011-05-30 
29 
28 € 
PDF
Blej
Specifikim për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe aparateve elektrike të ngjashëm Pjesa 2 -29 : Kërkesa të veçanta Ngarkuesit e baterisë
English
Withdrawn 
2010-10-06 
23 
25 € 
PDF
Blej
Specifikimet për pajisjet elektrike shtëpiake dhe të ngjashme -Pjesa 2 -3 : Kërkesat e veçanta për hekurat elektrike
English
Published 
2018-02-14 
28 
28 € 
PDF
Blej
Specifikimet për pajisjet elektrike shtëpiake dhe të ngjashme -Pjesa 2 -3 : Kërkesat e veçanta për hekurat elektrike
English
Published 
2018-02-16 
49 
36 € 
PDF
Blej
Pajisje shtëpiake dhe pajisje elektrike të ngjashme me to - Siguria - Pjesa 2-30: Kërkesa të veçanta për ngrohësit e dhomave
English
Withdrawn 
2010-09-23 
34 
31 € 
PDF
Blej
Pajisjet elektrike shtëpiake dhe pajisje të ngjashme me to -Siguria -Pjesa 2 -30 : Kërkesat e veçanta për ngrohësit e dhomave
English
Published 
2016-04-25 
22 
25 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to Pjesa 2 -31 : Kërkesa të veçanta për grupin e skufjeve
English
Withdrawn 
2010-10-06 
23 
25 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -32 : Kërkesa të veçanta për pajisjet e masazhit
English
Published 
2018-02-14 
32 
29 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -32 : Kërkesa të veçanta për pajisjet e masazhit
English
Published 
2010-10-06 
31 
29 € 
PDF
Blej
Specifikimi për sigurinë e pajisjeve të ekonomisë shtëpiake due pajisjeve të njëjta elektrike -Pjesa 2 -34 : Kërkesat e pjesëshme për motokompresoret
English
Published 
2010-10-06 
25 
26 € 
PDF
Blej
Specifikimi për sigurinë e pajisjeve shtëpiake due pajisjeve të njëjta elektrike -Pjesa 2 -35 : Kërkesa te vecanta per ngrohtesit e menjeheshem te ujit
English
Published 
2010-10-06 
33 
31 € 
PDF
Blej
Specifikime per sigurine e pajisjeve shtepiake due pajisjeve elektrike te ngjashme me to -Pjesa 2 -36 : Kerkesa te vecanta per tregetimin e grupeve te gatimit elektrik, te furrave, te dollapeve dhe te elementeve te dollapeve
English
Published 
2010-10-06 
29 
28 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -37 : Kërkesa të veçanta për tregëtimin e skuqësve të thellë elektrike me yndyrë
English
Published 
2018-02-14 
52 
38 € 
PDF
Blej
English
Published 
2010-10-06 
27 
28 € 
PDF
Blej
Specifikime per sigurine e pajisjeve shtepiake due pajsijeve elektrike te ngjashme me to_ Pjesa 2 -38 : Kerkesa te vecanta per tregetimin e agavrave elektrike dhe agavrave te pjekjes
English
Withdrawn 
2010-10-06 
27 
28 € 
PDF
Blej
Specifikime per sigurine e pajisjeve shtepiake due pajsijeve elektrike te ngjashme me to_ Pjesa 2 -38 : Kerkesa te vecanta per tregetimin e agavrave elektrike dhe agavrave te pjekjes
English
Withdrawn 
2010-10-06 
25 
26 € 
PDF
Blej
Specifikime per sigurine e pajisjeve shtepiake dhe pajisjeve te ngjashme-Pjesa 2-30: Kerkesa te vecanta per tregetimin e tiganeve te ndryshem te gatimit
English
Published 
2011-04-25 
26 
26 € 
PDF
Blej
Pajisje elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to Siguria Pjesa 2 -4 : Kërkesa të veçanta për centrifugat për tharje
English
Published 
2010-10-06 
55 
38 € 
PDF
Blej
Pajisje të ekonomisë shtëpiake dhe pajisje të njëjta elektrike — Siguria — Pjesa 2-40: Kërkesat e veçanta për pompat elektrike për ngrohje, kondicionerë me ajër dhe heqësit e lagështisë (çlagështuesit)
English
Published 
2010-10-06 
23 
25 € 
PDF
Blej
Pajisje të ekonomisë shtëpiake dhe pajisje të njëjta elektrike - Pjesa 2-41: Kërkesa të veçanta për pompat
English
Withdrawn 
2010-10-06 
28 
28 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -42 : Kërkesa të veçanta për tregëtimin e furrave elektrike,gatuesve me avull dhe furrave me avull
English
Published 
2018-02-14 
42 
34 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -42 : Kërkesa të veçanta për tregëtimin e furrave elektrike,gatuesve me avull dhe furrave me avull
English
Withdrawn 
2010-10-06 
18 
22 € 
PDF
Blej
Specifikimet për pajisjet elektrike shtëpiake dhe të ngjashme -Pjesa 2 -43 : Kërkesat e veçanta për tharëset e rrobave dhe mbajtëset e peshqirëve
English
Published 
2018-02-14 
14 
18 € 
PDF
Blej
Specifikimet për pajisjet elektrike shtëpiake dhe të ngjashme -Pjesa 2 -43 : Kërkesat e veçanta për tharëset e rrobave dhe mbajtëset e peshqirëve
English
Withdrawn 
2010-10-06 
19 
23 € 
PDF
Blej
Specifikimet për pajisjet elektrike shtëpiake dhe të ngjashme -Pjesa 2 -44 : Kërkesat e veçanta për hekurosëset
English
Published 
2018-02-15 
31 
29 € 
PDF
Blej
Specifikimet për pajisjet elektrike shtëpiake dhe të ngjashme -Pjesa 2 -44 : Kërkesat e veçanta për hekurosëset
English
Withdrawn 
2013-05-07 
30 
29 € 
PDF
Blej
Specifikime per sigurine e pajisjeve elektroshtepiake dhe te pajisjeve elektrike te ngjashme -Pjesa 2 -45 : Kerkesa te veqanta per pajisjet ngrohese portative dhe per pajisjet e ngjashme
English
Published 
2018-02-14 
31 
29 € 
PDF
Blej
Specifikime per sigurine e pajisjeve elektroshtepiake dhe te pajisjeve elektrike te ngjashme -Pjesa 2 -45 : Kerkesa te veqanta per pajisjet ngrohese portative dhe per pajisjet e ngjashme
English
Withdrawn 
2010-10-06 
25 
26 € 
PDF
Blej
Specifikime per sigurine e pajisjeve shtepiake due pajisjeve te ngjashme me to -Pjesa 2 -47 : Kerkesat e vecanta per tregetimin e tiganeve elektrik per zierje
English
Published 
2018-02-14 
42 
34 € 
PDF
Blej
Specifikime per sigurine e pajisjeve shtepiake due pajisjeve te ngjashme me to -Pjesa 2 -47 : Kerkesat e vecanta per tregetimin e tiganeve elektrik per zierje
English
Withdrawn 
2010-10-06 
25 
26 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -48 : Kërkesat e veçanta për tregëtimin e pjekësve dhe thekëseve të bukës
English
Published 
2018-02-14 
21 
25 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -48 : Kërkesat e veçanta për tregëtimin e pjekësve dhe thekëseve të bukës
English
Withdrawn 
2010-10-06 
25 
26 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -49 : Kërkesat e veçanta për tregëtimin e rafteve të nxehta
English
Published 
2018-02-14 
71 
45 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -49 : Kërkesat e veçanta për tregëtimin e rafteve të nxehta
English
Withdrawn 
2018-02-14 
30 
29 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake due pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -5 : Kërkesat e vecanta për pjatalarëset
English
Withdrawn 
2010-10-06 
25 
26 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -6 : Kërkesat e veçanta për grupet e pajisjve të gatimit, tavolinat e gatimit, furrat e pjekjes dhe pajisjet e tjera shtëpiake të ngjashme me to
English
Published 
2018-02-14 
33 
31 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -6 : Kërkesat e veçanta për grupet e pajisjve të gatimit, tavolinat e gatimit, furrat e pjekjes dhe pajisjet e tjera shtëpiake të ngjashme me to
English
Withdrawn 
2010-10-06 
16 
20 € 
PDF
Blej
Specifikimi për sigurinë e pajisjeve të ekonomisë shtëpiake dhe të pajisjeve të ngjashme elektrike -Pjesa 2 -51 : Pompat qarkulluese stacionare për ngrohjen dhe shërbimin e instalimeve të ujit
English
Withdrawn 
2010-10-06 
15 
20 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -52 : Kërkesa të veçanta për pajisjet e higjenës së gojës
English
Published 
2010-10-06 
21 
25 € 
PDF
Blej
Specifikimet për sigurinë e pajisjeve elektro shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -53 : Kërkesat e veçanta për pajisjet ngrohëse të saunave
English
Published 
2018-02-13 
71 
45 € 
PDF
Blej
ajisje elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to Siguria Pjesa 2 -54 : Kërkesa të veçanta për pajisjet e pastrimit të sipërfaqeve për përdorim shtëpiak që punojnë me lëngje ose avull
English
Withdrawn 
2011-04-25 
28 
28 € 
PDF
Blej
Pajisje elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to Siguria Pjesa 2 -54 : Kërkesa të veçanta për pajisjet e pastrimit të sipërfaqeve për përdorim shtëpiak që punojnë me lëngje ose avull
English
Withdrawn 
2010-10-06 
17 
22 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve të tjera elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -55 : Kërkesat e veçanta për pajisjet elektrike që përdoren me akuariumet dhe ujërat e lulishteve
English
Published 
2018-02-15 
23 
25 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve të tjera elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -55 : Kërkesat e veçanta për pajisjet elektrike që përdoren me akuariumet dhe ujërat e lulishteve
English
Withdrawn 
2011-04-25 
22 
25 € 
PDF
Blej
Specifikime për pajisjet elektroshtëpiake dhe për pajisjet elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -56 : Kërkesa të veçanta -Projektorët dhe pajisjet e ngjashme me to
English
Published 
2018-02-15 
30 
29 € 
PDF
Blej
Specifikime për pajisjet elektroshtëpiake dhe për pajisjet elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -56 : Kërkesa të veçanta -Projektorët dhe pajisjet e ngjashme me to
English
Withdrawn 
2011-04-25 
44 
34 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake dhe pajisje të njejta elektrike -Siguria Pjesa 2 -58 : Kërkesa të veçanta për makinat tregtare elektrike për larjen e enëve
English
Withdrawn 
2010-10-06 
21 
25 € 
PDF
Blej
Siguria pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -59 : Kërkesat e veçanta për vrasësit e insekteve
English
Published 
2018-02-15 
31 
29 € 
PDF
Blej
Siguria pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -59 : Kërkesat e veçanta për vrasësit e insekteve
English
Withdrawn 
2010-10-06 
44 
34 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -6 : Kërkesat e veçanta për pajisjet ndihmëse të gatimit, plitkat e gatimit të sobës, furrat e pjekjes dhe pajisjet e tjera shtëpiake të ngjashme me to
English
Published 
2018-02-15 
60 
38 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -6 : Kërkesat e veçanta për pajisjet ndihmëse të gatimit, plitkat e gatimit të sobës, furrat e pjekjes dhe pajisjet e tjera shtëpiake të ngjashme me to
English
Withdrawn 
2010-10-06 
19 
23 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -60 : Kërkesa të veçanta për banjat me hidromasazh
English
Published 
2018-02-15 
34 
31 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -60 : Kërkesa të veçanta për banjat me hidromasazh
English
Withdrawn 
2010-10-06 
25 
26 € 
PDF
Blej
Specifikimet për sigurinë e pajisjeve elektro shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -61 : Kërkesat e veçanta për ruajtjen e ngrohësve termalë
English
Published 
2018-02-15 
33 
31 € 
PDF
Blej
Specifikimet për sigurinë e pajisjeve elektro shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -61 : Kërkesat e veçanta për ruajtjen e ngrohësve termalë
English
Published 
2010-10-06 
45 
34 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -62 : Kërkesat e veçanta për tregëtimin e makinave elektrike për shpëlarjen e pjatave
English
Published 
2009-10-28 
26 
26 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -64 : Kërkesat e veçanta për tregtimin e makinerive elektrike të kuzhines
English
Withdrawn 
2010-10-06 
17 
22 € 
PDF
Blej
Specifikimi për sigurinë e pajisjeve të ekonomisë shtëpiake dhe të pajisjeve të ngjashme elektrike -Pjesa 2 -65 : Kërkesa të veçanta për aparatet për pastrimin me ajër
English
Published 
2018-02-15 
15 
20 € 
PDF
Blej
Specifikimi për sigurinë e pajisjeve të ekonomisë shtëpiake dhe të pajisjeve të ngjashme elektrike -Pjesa 2 -65 : Kërkesa të veçanta për aparatet për pastrimin me ajër
English
Withdrawn 
2010-10-06 
20 
23 € 
PDF
Blej
Siguria pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -66 : Kërkesat e veçanta për ngrohësit me ujë të krevatit
English
Published 
2018-02-15 
30 
29 € 
PDF
Blej
Siguria pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -66 : Kërkesat e veçanta për ngrohësit me ujë të krevatit
English
Published 
2011-04-25 
68 
42 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to Siguria Pjesa 2 -67 : Kërkesa të veçanta për makinat e trajtimit të dyshemesë dhe makinat e pastrimit të dyshemesë për përdorim tregtar
English
Published 
2011-04-25 
59 
38 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to Siguria Pjesa 2 -68 : Kërkesa të veçanta për makinat shtrydhëse për përdorim tregtar
English
Published 
2011-04-25 
121 
55 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to Siguria -Pjesa 2 -69 : Kërkesa të veçanta për pastruesit me vakum me dhe pa lagështirë, duke përfshirë fuqinë fshirëse, për përdorim tregtar
English
Published 
2011-04-25 
41 
34 € 
PDF
Blej
Pajisje elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to -Siguria Pjesa 2 -7 : Kërkesa të veçanta për makinat larëse
English
Withdrawn 
2010-10-06 
22 
25 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve elektroshtëpiake dhe të pajisjeve të tjera të ngjashme elektrike -Pjesa 2 -70 : Kërkesa të veçanta për makinat për mjeljen e qumështit
English
Published 
2018-02-15 
30 
29 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve elektroshtëpiake dhe të pajisjeve të tjera të ngjashme elektrike -Pjesa 2 -70 : Kërkesa të veçanta për makinat për mjeljen e qumështit
English
Withdrawn 
2010-10-06 
22 
25 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve elektroshtëpiake dhe të pajisjeve të tjera të ngjashme elektrike -Pjesa 2 -71 : Kërkesa të veçanta për pajisjet ngrohëse elektrike për mbarështrimin dhe rritjen e kafshëve
English
Published 
2018-02-15 
29 
28 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve elektroshtëpiake dhe të pajisjeve të tjera të ngjashme elektrike -Pjesa 2 -71 : Kërkesa të veçanta për pajisjet ngrohëse elektrike për mbarështrimin dhe rritjen e kafshëve
English
Withdrawn 
2010-10-06 
17 
22 € 
PDF
Blej
Specifikimi për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve të njejta elektrike -Pjesa 2 -73 : Kërkesa të veçanta për ngrohësit e mbërthyer të zhytur
English
Published 
2018-02-15 
28 
28 € 
PDF
Blej
Specifikimi për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve të njejta elektrike -Pjesa 2 -73 : Kërkesa të veçanta për ngrohësit e mbërthyer të zhytur
English
Withdrawn 
2010-10-06 
17 
22 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -74 : Kërkesat e veçanta për shufrat elektrike portative
English
Published 
2018-02-15 
25 
26 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -74 : Kërkesat e veçanta për shufrat elektrike portative
English
Published 
2011-04-25 
54 
38 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake dhe paisje të ngjashme elektrike -Siguria Pjesa 2 -75 : Kërkesa të vecanta për shpërndarjen në treg të paisjeve dhe shitjen e makinerive ( elektrike apo me gaz)
English
Withdrawn 
2011-04-25 
55 
38 € 
PDF
Blej
Pajisjet elektroshtëpiake dhe të pajisjeve të tjera të ngjashme elektrike -Siguria -Pjesa 2 -76 : Kërkesa të veçanta për energjizuesit e gardheve elektrikë
English
Published 
2018-02-15 
75 
45 € 
PDF
Blej
Pajisjet elektroshtëpiake dhe të pajisjeve të tjera të ngjashme elektrike -Siguria -Pjesa 2 -76 : Kërkesa të veçanta për energjizuesit e gardheve elektrikë
English
Published 
2011-05-30 
138 
55 € 
PDF
Blej
Pajisjet elektrike shtëpiake dhe pajisje të ngjashme me to Siguria -Pjesa 2 -77 : Kërkesa të veçanta për kositëset e barit në livadhe që furnizohen me energji elektrike dhe që komandohen me këmbë
English
Withdrawn 
2010-10-06 
16 
20 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -78 : Kërkesat e veçanta për barbekytë
English
Published 
2018-02-15 
22 
25 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -78 : Kërkesat e veçanta për barbekytë
English
Published 
2011-04-25 
97 
48 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to Siguria -Pjesa 2 -79 : Kërkesat e veçanta për pastruesit me presion të lartë dhe pastruesit me avull
English
Withdrawn 
2010-10-06 
21 
25 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -8 : Kërkesa të veçanta për makinat e rrojës, qethëset e flokëve dhe pajisjet e ngjashme
English
Published 
2018-02-14 
35 
31 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -8 : Kërkesa të veçanta për makinat e rrojës, qethëset e flokëve dhe pajisjet e ngjashme
English
Published 
2010-10-06 
21 
25 € 
PDF
Blej
Pajisje të ekonomisë shtëpiake dhe pajisje të njëjta elektrike - Siguria - Pjesa 2-80: Kërkesa të veçanta për ventilatorët
English
Withdrawn 
2010-10-06 
25 
26 € 
PDF
Blej
Specifikimet për sigurinë e pajisjeve elektro shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -81 : Kërkesat e veçanta për ngrohëset e këmbëve dhe tapeteve ngrohës
English
Withdrawn 
2009-12-14 
25 
26 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve të tjera elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -82 : Kërkesat e veçanta për makinat e dëfrimit dhe makinat e përdorimit personal
English
Published 
2018-02-15 
30 
29 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve të tjera elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -82 : Kërkesat e veçanta për makinat e dëfrimit dhe makinat e përdorimit personal
English
Published 
2011-04-25 
16 
20 € 
PDF
Blej
Specifikim për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve të ngjashme elektrike -Pjesa 2 -83 : Kërkesa të veçanta për ulluqet e ngrohura për drenazhim në çati
English
Withdrawn 
2010-10-06 
23 
25 € 
PDF
Blej
Specifikimi për sigurinë në përdorime shtëpiake dhe në zbatime elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -84 : Kërkesat e veçanta për tualetet/banjot
English
Published 
2018-02-15 
42 
34 € 
PDF
Blej
Specifikimi për sigurinë në përdorime shtëpiake dhe në zbatime elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -84 : Kërkesat e veçanta për tualetet/banjot
English
Withdrawn 
2011-04-25 
17 
22 € 
PDF
Blej
Specifikimet për pajisjet elektrike shtëpiake dhe të ngjashme-Pjesa 2-85: Kërkesat të veçanta për autoklavat
English
Published 
2018-02-15 
39 
32 € 
PDF
Blej
Specifikimet për pajisjet elektrike shtëpiake dhe të ngjashme -Pjesa 2 -85 : Kërkesat të veçanta për autoklavat
English
Withdrawn 
2011-04-25 
23 
25 € 
PDF
Blej
Specifikimet për pajisje elektroshtëpiake dhe për pajisjet elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -86 : Kërkesa të veçanta për pajisjet elektrike për peshkim
English
Published 
2018-02-15 
77 
45 € 
PDF
Blej
Specifikimet për pajisje elektroshtëpiake dhe për pajisjet elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -86 : Kërkesa të veçanta për pajisjet elektrike për peshkim
English
Withdrawn 
2011-04-25 
26 
26 € 
PDF
Blej
Specifikimet për sigurinë e pajisjeve elektroshtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Kërkesa të veçanta -Pjesa 2 -87 : Pajisjet elektrike për anestezinë e kafshëve
English
Withdrawn 
2010-10-06 
21 
25 € 
PDF
Blej
Kërkesat për sigurinë për pajisjet shtëpiake elektrike dhe pajisje të ngjajshme me to -Pjesa 2 -88 : Kërkesa të veçanta për lagështuesit që do të përdoren me sisteme ngrohje, ventilimi ose ajër -kondicionimi
English
Published 
2011-04-25 
49 
36 € 
PDF
Blej
Pajisje elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to -Siguria -Pjesa 2 -89 : Kërkesa të veçanta për pajisjet frigoriferike për përdorim tregtar me një njësi kondensimi të lëngut ngrirës ose kompresor të përfshirë ose jo
English
Published 
2010-10-06 
42 
34 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -9 : Kërkesat e veçanta për zgarat, thekëset e bukës dhe për pajisjet portative të ngjashme të gatimit
English
Withdrawn 
2011-04-25 
58 
38 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to Siguria Pjesa 2 -90 : Kërkesat e veçanta për tregëtimin e furrave me mikrovalë
English
Published 
2009-10-28 
13 
18 € 
PDF
Blej
Specifikime për pajsjet elektroshtëpiake dhe për pajisjet elektrike të ngjashme -Pjesa 2 -91 : Kërkesa të veçanta për kositëset e barit , elektrike që mbahen me dorë dhe kostëse anësore të barit
English
Published 
2011-04-25 
61 
42 € 
PDF
Blej
Pajisjet elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to -Siguria Pjesa 2 -92 : Kërkesa të veçanta për shkrifëruesit dhe ajruesit e livadheve që drejtohet kryesisht nga personat duke ecur
English
Withdrawn 
2011-04-25 
39 
32 € 
PDF
Blej
Pajisjet elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to -Siguria Pjesa 2 -95 : Kërkesa te veçanta për transmisionet e dyerve te garazheve që lëvizin vertikalisht për përdorim shtëpiak
English
Published 
2018-02-15 
78 
45 € 
PDF
Blej
Pajisje shtëpiake dhe pajisje elektrike të ngjashme me to - Siguria - Pjesa 2-95: Kërkesa të veçanta për transmesionet e dyerve të garazhit që lëvizin vertikalisht për përdorim në ambiente banimi
English
Published 
2010-10-06 
47 
36 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake dhe pajisjet elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -96 : Kërkesat e veçanta për elementet fleksibel të ngrohësave
English
Published 
2011-04-25 
28 
28 € 
PDF
Blej
Pajisje elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to-Siguria Pjesa 2-97: Kërkesa të veçanta për transmesionet e grilave me rul, strehët, qepenat dhe pajisjet e ngjashme me to
English
Withdrawn 
2010-10-06 
19 
23 € 
PDF
Blej
Siguria pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -98 : Kërkesat e veçanta për lagështuesit
English
Published 
2018-02-15 
25 
26 € 
PDF
Blej
Siguria pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to -Pjesa 2 -98 : Kërkesat e veçanta për lagështuesit
English
Published 
2018-06-18 
20 
23 € 
PDF
Blej
Specifikime për sigurinë e pajisjeve shtëpiake dhe pajisjeve elektrike të ngjashme me to-Pjesa 2-99: Kërkesat e veçanta për tregëtimin e skufjeve elektrike