Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12252:2007

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12252:2007
SK EN 12252:2007
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 29
Publikuar: 2007-08-15
I tërhequr: 2018-02-13
Regjistri Kombëtar: 222/2018
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12252:2000
CEN/TC 286
Çmim: 28 €Titulli Shqip

Pajisjet e cisternave për gazin e lëngshëm nga nafta (LPG)

Titulli Anglisht

Equipping of Liquefied Petroleum Gas (LPG) road tankers

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies equipment and accessories for road tankers used for the transport of Liquefied Petroleum Gas (LPG) and identifies the equipment that is considered necessary to ensure that filling, transportation and discharge operations can be carried out safely. The standard also identifies additional equipment and accessories that may be used on road tankers carrying LPG. NOTE This European Standard should not exclude the use of alternative designs, materials and equipment testing which provide a similar level of safety. This standard does not apply to "tank-containers" and "battery-vehicles" used for the transportation of LPG.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 12252:2018 replaces SK EN 12252:2007 - 2016-07-22

Shënimet

SK EN 12252:2007 i adoptuar në KT.TSHP, shfuqizohet dhe i njëjti kalon me "mirror" në KT.DNG.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2018-05-08 
33 
31 € 
PDF
Blej
Pajisjet e cisternave për gazin e lëngshëm nga nafta (LPG)