Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13776:2007

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13776:2007
SK EN 13776:2007
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 15
Publikuar: 2007-08-15
I tërhequr: 2018-02-13
Regjistri Kombëtar: 222/2018
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13776:2002
CEN/TC 286
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Proçedurat e mbushjes dhe të zbrazjes së tankeve të gazit të lëngët të naftës LPG në rrugë

Titulli Anglisht

Filling and discharge procedures for LPG road tankers

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies filling, discharge and emergency procedures for road tankers used for the transport of liquefied petroleum gas (LPG). This standard also covers routine maintenance procedures for LPG equipment of road tankers. This standard applies to road tankers equipped in accordance with EN 12252. This standard does not apply to "batteries of receptacles".

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 13776:2018 replaces SK EN 13776:2007 - 2016-07-22

Shënimet

SK EN 13776:2007 i adoptuar në KT.TSHP, shfuqizohet dhe i njëjti kalon me "mirror" në KT.DNG.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2018-05-08 
14 
18 € 
PDF
Blej
Proçedurat e mbushjes dhe të zbrazjes së tankeve të gazit të lëngët të naftës LPG në rrugë