Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK ISO 14964:2007

Shtëpi » Standardizim » SK ISO 14964:2007
SK ISO 14964:2007
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 10
Publikuar: 2007-07-11
I tërhequr: 2019-03-04
Regjistri Kombëtar: 14/2007
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO 14964:2000
ISO/TC 108/SC 2
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Vibrimi dhe goditja mekanike -Vibrimi i strukturave të qëndrueshme -Kërkesat specifike për menaxhimin e cilësisë në matjen dhe vlerësimin e vibrimit

Titulli Anglisht

Mechanical vibration and shock -- Vibration of stationary structures -- Specific requirements for quality management in measurement and evaluation of vibration

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.