Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK SSH/ISO 4866:2024

Shtëpi » Standardizim » prSK SSH/ISO 4866:2024
prSK SSH/ISO 4866:2024
Status: Draft
Gjuha: English
Faqe: 52
Publikuar: 2024-05-21
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
SSH ISO 4866:2010
This standard is identical to:
ISO 4866:2010
Çmim: 38 €Titulli Shqip

Vibrime dhe goditje mekanike - Vibrimet e strukturave - Udhëzime për matjen e vibrimeve dhe vlerësimin e ndikimeve të tyre në struktura

Titulli Anglisht

Mechanical vibration and shock — Vibration of fixed structures — Guidelines for the measurement of vibrations and evaluation of their effects on structures

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.