Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK SSH/EN 61242:1997/A13:2024

Shtëpi » Standardizim » prSK SSH/EN 61242:1997/A13:2024
prSK SSH/EN 61242:1997/A13:2024
Status: Draft
Gjuha: English
Faqe: 7
Publikuar: 2024-04-29
Regjistri Kombëtar: 4/2024
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 61242:1997/A13:2017
CLC/TC 23BX
This standard is identical to:
SSH EN 61242:1997/A13:2017
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Aksesorë elektrik - Rokela me kabllo për përdorime shtëpiake dhe të ngjashme me to

Titulli Anglisht

Electrical accessories - Cable reels for household and similar purposes

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Draft 
 
18 
22 € 
PDF
Blej
Aksesorë elektrik - Rokela me kabllo për përdorime shtëpiake dhe të ngjashme me to