Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK SSH/EN 60335-2-101:2002/A1:2024

Shtëpi » Standardizim » prSK SSH/EN 60335-2-101:2002/A1:2024
prSK SSH/EN 60335-2-101:2002/A1:2024
Status: Draft
Gjuha: English
Faqe: 16
Publikuar: 2024-04-23
Regjistri Kombëtar: 4/2024
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 60335-2-101:2002/A1:2008
CLC/TC 61
This standard is identical to:
SSH EN 60335-2-101:2002/A1:2008
This standard is identical to:
IEC 60335-2-101:2002/A1:2008
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Pajisjet elektrike shtëpiake dhe pajisje të ngjashme me to — Siguria — Pjesa 2 - 101: Kërkesat e veçanta për avulluesit

Titulli Anglisht

Household and similar electrical appliances - Safety - Part 2-101: Particular requirements for vaporizers

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Draft 
 
10 
15 € 
PDF
Blej
Pajisja shtëpiake dhe pajisje elektrike të ngjashme me to - Siguria - Pjesa 2-30: Kërkesa të veçanta për ngrohësit e dhomës
English
Draft 
 
19 
23 € 
PDF
Blej
Pajisja shtëpiake dhe pajisje elektrike të ngjashme me to - Siguria - Pjesa 2-30: Kërkesa të veçanta për ngrohësit e dhomës
English
Draft 
 
64 
42 € 
PDF
Blej
Specifikimi për sigurinë e pajisjeve shtëpiake due pajisjeve të njëjta elektrike -Pjesa 2 -35 : Kërkesa te vecanta per ngrohtesit e menjeheshem te ujit
English
Published 
2021-01-12 
13 € 
PDF
Blej
Pajisje shtëpiake dhe pajisje elektrike të ngjashme me to - Siguria - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme
English
Published 
2021-01-12 
12 € 
PDF
Blej
Pajisje shtëpiake dhe pajisje elektrike të ngjashme me to - Siguria - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme
English
Published 
2021-01-12 
20 
23 € 
PDF
Blej
Pajisje elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to - Siguria - Pjesa 2-105: Kërkesa të veçanta për kabinat e dushit multifunksionale
English
Published 
2021-01-12 
12 € 
PDF
Blej
Pajisje elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to - Siguria - Pjesa 2-105: Kërkesa të veçanta për kabinat e dushit multifunksionale
English
Published 
2021-01-12 
16 
20 € 
PDF
Blej
Pajisjet elektroshtëpiake dhe të ngjashme me to — Siguria — Pjesa 2 - 12: Kërkesat e veçanta për pjatat ngrohëse dhe pajisje të ngjashme me to
English
Published 
2021-01-12 
11 
17 € 
PDF
Blej
Pajisjet shtëpiake dhe pajisje elektrike të ngjashme me to - Siguria - Pjesa 2 - 2: Kërkesa të veçanta për pastruesit me vakum dhe aspiratorët pastrues me ujë
English
Published 
2021-01-12 
18 
22 € 
PDF
Blej
Pajisjet elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to —Siguria — Pjesa 2 - 48: Kërkesat e veçanta për tregëtimin e pjekësve dhe thekëseve të bukës
English
Published 
2021-01-12 
11 
17 € 
PDF
Blej
Pajisje shtëpiake dhe pajisje elektrike të ngjashme me to - Siguria - Pjesa 2-48: Kërkesa të veçanta për skarat dhe thekëset e bukës elektike për tregtim
English
Published 
2021-01-12 
16 
20 € 
PDF
Blej
Pajisjet elektrike shtëpiake dhe të ngjashme me to — Siguria — Pjesa 2-51: Kërkesa të veçanta për pompat qarkulluese stacionare për instalimet e ngrohjes dhe shpërndarjes së ujit
English
Published 
2021-01-12 
16 
20 € 
PDF
Blej
Pajisjet elektroshtëpiake dhe të ngjashme me to —Siguria — Pjesa 2 - 65: Kërkesa të veçanta për pajisjet për pastrimin me ajër
English
Published 
2021-01-12 
11 
17 € 
PDF
Blej
Pajisje shtëpiake dhe pajisje elektrike të ngjashme me to - Siguria - Pjesa 2 - 65: Kërkesa të veçanta për pajisjet për pastrimin me ajër
English
Withdrawn 
2021-01-12 
12 € 
PDF
Blej
Pajisje shtëpiake dhe pajisje elektrike të ngjashme me to - Siguria - Pjesa 2-2: Kërkesa të veçanta për pastruesit me vakum dhe paisjet pastruese me ujëthithje
English
Withdrawn 
2021-01-12 
12 
17 € 
PDF
Blej
Pajisjet elektrike shtëpiake dhe pajisje të ngjashme me to - Siguria - Pjesa 2 - 2: Kërkesa të veçanta për pastruesit me vakum dhe aspiratorët pastrues me ujë