Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13150:2024

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13150:2024
SK EN 13150:2024
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 12
Publikuar: 2024-07-17
Regjistri Kombëtar: 549/2024
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13150:2020
CEN/TC 207
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Tavolina pune për laboratoret e institucioneve arsimore – Përmasat, kërkesat e sigurisë dhe qëndrueshmërisë si dhe metodat e provave

Titulli Anglisht

Workbenches for laboratories in educational institutions - Dimensions, safety and durability requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document applies to workbenches, movable science tables and workbench shelves designed for use in educational institutions and similar laboratories. It does not apply to workbenches and working tables for industrial laboratories, institutes and universities or similar research institutions. It does not apply to fume cupboards This document specifies safety and durability requirements and test methods and gives dimensions. Requirements and test methods related to the fire safety or workbenches and to the resistance of the work surface are not included in this document. Requirements concerning electrical safety and media services (eg water, gas, wastewater, compressed air) are not included in this document.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.