Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 14334:2024

Shtëpi » Standardizim » SK EN 14334:2024
SK EN 14334:2024
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 22
Publikuar: 2024-04-19
Regjistri Kombëtar: 540/2024
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 14334:2023
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Pajisjet dhe pjesët e këmbimit për GLN - Inspektimi dhe testimi i autoçisternave për GNL

Titulli Anglisht

LPG equipment and accessories - Inspection and testing of LPG road tankers

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.