Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK EN 1466:2024

Shtëpi » Standardizim » prSK EN 1466:2024
prSK EN 1466:2024
Status: Draft
Gjuha: English
Faqe: 56
Publikuar: 2024-04-17
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1466:2023
Çmim: 38 €Titulli Shqip

Artikuj të kujdesit dhe të përdorimit për fëmijë - Shtratet portative dhe ndenjëset për përdorim shtëpiak - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës

Titulli Anglisht

Child care articles - Carry cots and stands for domestic use - Safety requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2013-12-04 
31 
29 € 
PDF
Blej
Artikuj për kujdesin e fëmijëve -Mbajtëse portative dhe mbështetëse -Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provave
English
Withdrawn 
2023-07-17 
10 € 
PDF
Blej
Artikuj të kujdesit dhe të përdorimit për fëmijë -Shtratet portative dhe mbështetëset - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës
English
Withdrawn 
2023-07-17 
43 
34 € 
PDF
Blej
Artikuj të kujdesit dhe të përdorimit për fëmijë -Shtratet portative dhe mbështetëset - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës