Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK EN 16582-1:2015/A1:2024

Shtëpi » Standardizim » prSK EN 16582-1:2015/A1:2024
prSK EN 16582-1:2015/A1:2024
Status: Draft
Gjuha: English
Faqe: 58
Publikuar: 2024-05-14
Regjistri Kombëtar: 4/2024
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 16582-1:2015/prA1
CEN/TC 402
This standard is identical to:
EN 16582-1:2015/A1:2021
Çmim: 38 €Titulli Shqip

Pishina të brendshme - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme duke përfshirë sigurinë dhe metodat e provës

Titulli Anglisht

Domestic swimming pools - Part 1: General requirements including safety and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the general safety and quality requirements and test methods for domestic swimming pools. These requirements and test methods are applicable to inground, aboveground or recessed swimming pool structures, including their installation and means of access. This standard does not apply to: - pools for public use covered by EN 15288-1; - spas for domestic or public use; - paddling pools according to EN 71-8.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Draft 
 
17 
22 € 
PDF
Blej
Pishina të brendshme - Pjesa 2: Kërkesat specifike duke përfshirë sigurinë dhe metodat e provës për pishinat në ambient të jashtëm
English
Draft 
 
17 
22 € 
PDF
Blej
Pishina të brendshme - Pjesa 3: Kërkesat specifike duke përfshirë sigurinë dhe metodat e provës për pishinat mbi sipërfaqe të tokës