Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

prSK EN 14804:2024

Shtëpi » Standardizim » prSK EN 14804:2024
prSK EN 14804:2024
Status: Draft
Gjuha: English
Faqe: 19
Publikuar: 2024-05-14
Regjistri Kombëtar: 4/2024
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 14804:2005
CEN/TC 329
Çmim: 23 €Titulli Shqip

Ofruesit e vizitave studimore për mësimin e gjuhës - Kërkesa

Titulli Anglisht

Language study tour providers - Requirements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies requirements for language study tour providers, including schools, tour operators and agents. In particular, this European Standard specifies quality service levels for classroom based face-to-face language teaching abroad, and any related services, including accommodation, leisure programme and travel services, that can make up language study programmes.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.