Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK ISO 610:2010

Shtëpi » Standardizim » SK ISO 610:2010
SK ISO 610:2010
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 28
Publikuar: 2010-02-11
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO 610:1990
ISO/TC 82
Çmim: 28 €Titulli Shqip

Zinxhir çeliku me tërheqje të madhe (hallkë rrethore) për transportierët me zinxhir dhe gërmuesit e qymyrit

Titulli Anglisht

High-tensile steel chains (round link) for chain conveyors and coal ploughs

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.