Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK SSH EN 60079-29-4:2023

Shtëpi » Standardizim » SK SSH EN 60079-29-4:2023
SK SSH EN 60079-29-4:2023
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 84
Publikuar: 2023-12-29
Regjistri Kombëtar: 511/2023
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 60079-29-4:2010
CLC/TC 31
This standard is identical to:
SSH EN 60079-29-4:2010
This standard is identical to:
60079-29-4 IEC:2009
Çmim: 48 €Titulli Shqip

Atmosferat eksplozive - Pjesa 29-4: Detektorët e gazit - Kërkesat e performancës për funksionimin e detektorëve të gazit të djegshëm me kalim të hapur

Titulli Anglisht

Explosive atmospheres - Part 29-4: Gas detectors - Performance requirements of open path detectors for flammable gases

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

IEC 60079-29-4:2009 specifies performance requirements of equipment for the detection and measuring of flammable gases or vapours in ambient air by measuring the spectral absorption by the gases or vapours over extended optical paths, ranging typically from one meter to a few kilometres. Such equipment measures the integral concentration of the absorbing gas over the optical path in units such as LFL.meter for flammable gases. This standard supplements and modifies the general requirements of IEC 60079-0. Where a requirement of this standard conflicts with a requirement of IEC 60079-0, the requirement of this standard shall take precedence.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2023-12-29 
13 € 
PDF
Blej
Atmosfera shpërthyese - Pjesa 1: Mbrojtja e pajisjes nëpërmjet veshjeve të pa depërtueshme nga zjarri “d”
English
Published 
2023-12-29 
209 
61 € 
PDF
Blej
Atmosfera shpërthyese - Pjesa 1: Mbrojtja e pajisjes nëpërmjet veshjeve të pa depërtueshme nga zjarri “d”
English
Published 
2023-12-29 
18 
22 € 
PDF
Blej
Atmosfera shpërthyese - Pjesa 18: Mbrojtja e pajisjes nëpërmjet mbylljes hermetike “m”
English
Published 
2023-12-29 
13 € 
PDF
Blej
Atmosfera shpërthyese - Pjesa 18: Mbrojtja e pajisjes nëpërmjet mbylljes hermetike “m”
English
Published 
2023-12-29 
85 
48 € 
PDF
Blej
Atmosfera shpërthyese - Pjesa 18: Mbrojtja e pajisjes nëpërmjet hermetizimit “m”
English
Published 
2023-12-29 
165 
61 € 
PDF
Blej
Atmosfera shpërthyese - Pjesa 2: Mbrojtja e pajisjes nëpërmjet mbylljeve të presuara “p”
English
Published 
2023-12-29 
98 
48 € 
PDF
Blej
Atmosfera shpërthyese - Pjesa 28: Mbrojtja e pajisjeve dhe sistemeve të transmetimit që përdorin rrezatim optik
English
Published 
2023-12-29 
67 
42 € 
PDF
Blej
Atmosfera shpërthyese - Pjesa 29-1: Detektorët e gazit - Kërkesa të performancës së detektorëve për gazet e djegshme
English
Published 
2023-12-29 
88 
48 € 
PDF
Blej
Atmosfera shpërthyese - Pjesa 30-1: Ngrohja e linjave me rezistencë elektrike - Kërkesat e përgjithshme dhe të provës
English
Published 
2023-12-29 
12 € 
PDF
Blej
Atmosferat shpërthyese - Pjesa 35-1: Llamba kaske për përdorim në miniera të rrezikuara nga gazi shpërthyes - Kërkesa të përgjithshme - Ndërtimi dhe prova në lidhje me rrezikun e shpërthimit
English
Published 
2023-12-29 
52 
38 € 
PDF
Blej
Atmosferat shpërthyese - Pjesa 35-1: Llamba kaske për përdorim në miniera të rrezikuara nga gazi shpërthyes - Kërkesa të përgjithshme - Ndërtimi dhe prova në lidhje me rrezikun e shpërthimit
English
Published 
2023-12-29 
54 
38 € 
PDF
Blej
Atmosfera shpërthyese - Pjesa 5: Mbrojtja e pajisjes nëpërmjet mbushjes në formë pluhuri “q”
English
Published 
2023-12-29 
56 
38 € 
PDF
Blej
Atmosfera shpërthyese - Pjesa 6: Mbrojtja e pajisjes nëpërmjet zhytjes në vaj “o”
English
Published 
2023-12-29 
136 
55 € 
PDF
Blej
Atmosfera shpërthyese - Pjesa 7: Mbrojtja e pajisjes nëpërmjet sigurisë së rritur “e”