Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK SSH EN 62026-2:2013/A1:2024

Shtëpi » Standardizim » SK SSH EN 62026-2:2013/A1:2024
SK SSH EN 62026-2:2013/A1:2024
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 25
Publikuar: 2024-03-26
Regjistri Kombëtar: 538/2024
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 62026-2:2013/A1:2019
CLC/TC 121A
This standard is identical to:
SSH EN 62026-2:2013/A1:2019; IEC 62026-2:2008/A1:2019;
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Pajisje shpërndarëse dhe të kontrollit për tension të ulët - Ndërfaqja e pajisjeve të kontrollit (CDIs) - Pjesa 2: Ndërfaqja e sensorit të aktuatorit (AS-i)

Titulli Anglisht

Low-voltage switchgear and controlgear - Controller-device interfaces (CDIs) - Part 2: Actuator sensor interface (AS-i)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2024-03-26 
13 € 
PDF
Blej
Pajisje shpërndarëse dhe kontrolli për tension të ulët - Ndërfaqe për pajisjen kontrolluese (CDIs) - Pjesa 3: DeviceNet
English
Published 
2024-03-26 
13 € 
PDF
Blej
Pajisje shpërndarëse dhe kontrolli për tension të ulët - Ndërfaqe për pajisjen kontrolluese (CDIs) - Pjesa 3: DeviceNet