Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK SSH EN 61000-6-5:2015/AC:2024

Shtëpi » Standardizim » SK SSH EN 61000-6-5:2015/AC:2024
SK SSH EN 61000-6-5:2015/AC:2024
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 12
Publikuar: 2024-03-26
Regjistri Kombëtar: 538/2024
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 61000-6-5:2015/AC:2018-01
CLC/TC 210
This standard is identical to:
SSH EN 61000-6-5:2015/AC:2018; IEC 61000-6-5:2015/COR1:2017;
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Pajtueshmëria elektromagnetike (EMC) - Pjesa 6-5: Standarde të përgjithshme - Imuniteti për pajisje të përdorura në mjedise të cetraleve elektrike dhe nënstacioneve

Titulli Anglisht

Electromagnetic compatibility (EMC) - Part 6-5: Generic standards - Immunity for equipment used in power station and substation environment

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2024-03-26 
19 
23 € 
PDF
Blej
Pajtueshmëria elektromagnetike (EMC) - Pjesa 3-3: Limitet - Kufizimet e ndryshimeve të tensionit, luhatjeve të tensionit dhe luhatjeve të mëdha të tensionit në sistemet publike të furnizimit me energji me tension të ulët, për pajisje me rrymë të vlerësuar <=16 A për fazë dhe që nuk janë subjekt i lidhjes së varur
English
Published 
2024-03-26 
24 
26 € 
PDF
Blej
Pajtueshmëria elektromagnetike (EMC) - Pjesa 3-3: Kufijtë - Kufizimet e ndryshimeve të tensionit, luhatjet e tensionit dhe dridhjet në sistemet publike të furnizimit me tension të ulët, për pajisjet me rrymë nominale ≤16 A për fazë dhe që nuk i nënshtrohen lidhjes së kushtëzuar
English
Published 
2024-03-26 
98 
48 € 
PDF
Blej
Pajtueshmëria elektromagnetike (EMC) - Pjesa 6-5: Standarde të përgjithshme - Imuniteti për pajisje të përdorura në mjedise të cetraleve elektrike dhe nënstacioneve