Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK SSH EN 61000-6-5:2024

Shtëpi » Standardizim » SK SSH EN 61000-6-5:2024
SK SSH EN 61000-6-5:2024
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 98
Publikuar: 2024-03-26
Regjistri Kombëtar: 538/2024
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 61000-6-5:2015
CLC/TC 210
This standard is identical to:
SSH EN 61000-6-5:2015; IEC 61000-6-5:2015;
Çmim: 48 €Titulli Shqip

Pajtueshmëria elektromagnetike (EMC) - Pjesa 6-5: Standarde të përgjithshme - Imuniteti për pajisje të përdorura në mjedise të cetraleve elektrike dhe nënstacioneve

Titulli Anglisht

Electromagnetic compatibility (EMC) - Part 6-5: Generic standards - Immunity for equipment used in power station and substation environment

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

IEC 61000-6-5:2015 specifies EMC immunity requirements which apply to electrical and electronic equipment intended for use in power stations and substations. Immunity requirements for electromagnetic phenomena with spectral contributions in the frequency range 0 Hz to 400 GHz are covered. This first edition cancels and replaces the first edition of IEC TS 61000-6-5 published in 2001. This edition constitutes a technical revision.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2024-03-26 
19 
23 € 
PDF
Blej
Pajtueshmëria elektromagnetike (EMC) - Pjesa 3-3: Limitet - Kufizimet e ndryshimeve të tensionit, luhatjeve të tensionit dhe luhatjeve të mëdha të tensionit në sistemet publike të furnizimit me energji me tension të ulët, për pajisje me rrymë të vlerësuar <=16 A për fazë dhe që nuk janë subjekt i lidhjes së varur
English
Published 
2024-03-26 
24 
26 € 
PDF
Blej
Pajtueshmëria elektromagnetike (EMC) - Pjesa 3-3: Kufijtë - Kufizimet e ndryshimeve të tensionit, luhatjet e tensionit dhe dridhjet në sistemet publike të furnizimit me tension të ulët, për pajisjet me rrymë nominale ≤16 A për fazë dhe që nuk i nënshtrohen lidhjes së kushtëzuar
English
Published 
2024-03-26 
12 
17 € 
PDF
Blej
Pajtueshmëria elektromagnetike (EMC) - Pjesa 6-5: Standarde të përgjithshme - Imuniteti për pajisje të përdorura në mjedise të cetraleve elektrike dhe nënstacioneve