Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK SSH EN 55016-2-1:2014/AC:2024

Shtëpi » Standardizim » SK SSH EN 55016-2-1:2014/AC:2024
SK SSH EN 55016-2-1:2014/AC:2024
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 7
Publikuar: 2024-03-26
Regjistri Kombëtar: 538/2024
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 55016-2-1:2014/AC:2020-09
CLC/TC 210
This standard is identical to:
SSH EN 55016-2-1:2014/AC:2020; CISPR 16-2-1:2014/COR1:2020;
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Specifikime për aparaturat dhe metodat e matjes së ndotjes elektromagnetike dhe të imunitetit - Pjesa 2-1: Metodat e matjes së ndotjes elektromagnetike dhe imunitetit - Matjet e ndotjes elektromagnetike të drejtuar

Titulli Anglisht

Specification for radio disturbance and immunity measuring apparatus and methods - Part 2-1: Methods of measurement of disturbances and immunity - Conducted disturbance measurements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2024-03-26 
36 
32 € 
PDF
Blej
Specifikime për aparaturat dhe metodat e matjes së radiozhurmave dhe të imunitetit - Pjesa 2-1: Metodat e matjes së zhurmave dhe imunitetit - Matjet e zhurmave të drejtuara