Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK SSH ISO 21426:2023

Shtëpi » Standardizim » SK SSH ISO 21426:2023
SK SSH ISO 21426:2023
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 40
Publikuar: 2023-11-07
Regjistri Kombëtar: 509/2023
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO 21426:2018
ISO/TC 228
This standard is identical to:
SSH ISO 21426:2018
Çmim: 32 €Titulli Shqip

Turizmi dhe shërbimet e ngjashme me të — Spa-të mjekësore - Kërkesat e shërbimit

Titulli Anglisht

Tourism and related services -- Medical spas -- Service requirements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.