Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 15566:2023

Shtëpi » Standardizim » SK EN 15566:2023
SK EN 15566:2023
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 80
Publikuar: 2023-07-31
Regjistri Kombëtar: 495/2023
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
prEN 15566
CEN/TC 256
Çmim: 45 €Titulli Shqip

Zbatime në hekurudhë-Vagonat hekurudhore-Mekanizmi lidhës (bashkues) i vagonave

Titulli Anglisht

Railway applications - Railway Rolling stock - Draw gear and screw coupling

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document specifies the requirements for the draw gear and screw coupling for the end of rolling stock that is bound to couple with other rolling stock (freight wagons, locomotives, passenger vehicles, etc.). This document covers the functionality, construction, interfaces and testing including pass/fail criteria for draw gear and screw coupling. The document describes three categories of classification of draw gear and screw coupling, (1 MN, 1,2 MN and 1,5 MN). Coupling systems between permanently coupled vehicle units are not in the scope of this document.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 15566:2023 replaces SK EN 15566:2019 - 2023-05-22
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2014-07-14 
70 
42 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Vagonat-Rrota me dhëmbë (ingranazhe) tërheqëse dhe bashkuese me vida
English
Published 
2019-12-19 
70 
42 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Vagonat hekurudhore-Mekanizmi lidhës (bashkues) i vagonave