Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 14350:2023

Shtëpi » Standardizim » SK EN 14350:2023
SK EN 14350:2023
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 84
Publikuar: 2023-07-17
I tërhequr: 2024-02-28
Regjistri Kombëtar: 485/2023
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 14350:2020
CEN/TC 252
Çmim: 48 €Titulli Shqip

Artikuj për kujdesin e fëmijëve - Pajisjet e pirjes - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës

Titulli Anglisht

Child care articles - Drinking equipment - Safety requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This document specifies safety requirements relating to the materials, construction, performance, packaging and product information for drinking equipment intended for children of 0 to 48 months (see B.2) of age: - Re-usable containers and re-usable drinking accessories; - Single-use containers and drinking accessories sold with these containers; - Single-use feeding teats; - Ready to use feeding teats. This document does not include requirements for the cleanliness of ready to use and single use products. This document does not apply to products designed for specialist clinical medical applications, e.g. those relating to cleft lip palates. This document does not apply to drinking equipment made from ceramics. This document does not apply to bags intended for storage only. This document does not apply to drinking equipment which is supplied with fluids or food when purchased and to feeding accessories fixed to it. This document is not applicable to soothers. Safety requirements and test methods for soothers are specified in EN 1400 [6]. This document is not applicable for cutlery and other feeding utensils. Safety requirements and test methods for Cutlery and other feeding equipment are specified in EN 14372 [7]. For drinking equipment excluded from the scope, consider the applicable requirements of this document whenever possible.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 14350:2023 replaces SK EN 14350-2:2016 - 2023-04-19
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2016-09-26 
23 
25 € 
PDF
Blej
Artikuj të përdorimit dhe të kujdesit për fëmijët –Pajisje për të pirë – Pjesa 2: Kërkesat kimike dhe metodat e provës